Autor: Informer.rs

08.11.2022.

21:23

Foto: Starsportphoto

Sport

PAKLEN ŽREB ZA SRPSKE KLUBOVE! Partizan prošao NAJGORE, u Pančevo stiže BEŠIKTAŠ!

Sva tri srpska predstavnika u EHF Evrokupu plasirala su se u treće kolo međunarodnog takmičenja. Jasno je bilo odmah da će rivali Vojvodini, Partizanu i Dinamu iz Pančeva biti daleko ozbiljniji u narednoj rundi, a današnji žreb ispostavio se i gori nego što se očekivalo. 

Utisak je da je najgore prošao Partizan koji će igrati protiv Gorenja iz Velenja... Crno-beli se sastaju sa jednom od najboljih ekipa iz Slovenije, ali pozitivna stvar je što će četa Darija Krželja u prvom kolu gostovati. Dakle, na Banjici će 11. ili 12. decembra pred svojim navijačima juriti plasman u četvrto kolo. 

Informer

Slična situacija je i sa Vojvodinom koja će u prvoj utakmici gostovati austrijskom Forthofu iz Kremsa, trenutno drugoplasiranoj ekipi u Bundesligi. Taj meč je na programu trećeg ili četvrtog decembra dok će se revanš igrati u Novom Sadu sedam dana kasnije. 

Dinamo iz Pančeva će igrati sa turskim Bešiktašem, a izabranici Nenada Kraljevskog će u prvom kolu dočekati crno-bele u "Strelištu". Jasno je da Pančevcima neće biti lako protiv turskog velikana i nekadašnjeg učesnika EHF Lige šampiona.