Autor: Informer.rs

10.11.2022.

23:51

Foto: printscreen

Sport

NAJMOĆNIJA ŽENA U SVETU FUDBALA TVRDI: On će potpisati ugovor koji će ući u ISTORIJU!

Rafaela Pimenta je najmoćnija žena u svetu fudbala i njena reč ima težinu! Ona je javno rekla da se sprema potpisivanje najvećeg ugovora u istoriji fudbala!

Nakon smrti jednog od najboljih agenata svetu, Mina Rajole, ona se pita za sve u Rajolinoj menadžerskoj agenciji, a i sama upravlja karijerama nekih od najboljih fudbalera na svetu. 

Informer

 

Ona je zadužena i za fudbalsku sudbinu Erlinga Halanda, zvezde Mančester Sitija, a u razgovoru za brazilske medije otkrila je da posle fenomenalnog početka sezone u Premijer ligi (18 golova), Norvežanin je spreman da potpiše najveći ugovor u istoriji fudbala. 

- Iskreno, kada sam govorila o Holandovoj vrednosti, razmišljala sam o svemu. Vrednost transfera igrača i vrednost njegovog lika. Ne znam hoće li u skoroj budućnosti neki klub platiti milijardu dolara za igrača. U dalekoj budućnosti da, ha? Kad sam počela ovaj posao pre 20 godina, nikada nisam ni pomislila da će sponzorstvo dosegnuti cifru o kojoj pregovaramo kada je Haland u pitanju. Uskoro ćemo objaviti njegovog novog sponzora i to će biti najveći sportski ugovor u istoriji! Sigurna sam da ću za tri godine, kad pogledam ovaj ugovor, reći: 'Kakav užasan ugovor', zar ne? Dakle uzimajući u obzir kako brzo raste vrednost igrača mislim da će za nekoliko godina ugovor vredan 1.000.000 evra biti užasan ugovor- zaključila je Rafaela Pimenta.