Autor: Informer.rs

06.01.2023.

06:59

Foto: AP/Photo

Sport

KOLABIRAO, BIO U KOMI, PROBUDIO SE, PA PITAO: Da li smo pobedili?

Najvažnije je da se 24-godišnji sportista oporavlja, a prvo što je sejfti Bafalo Bilsa pitao lekare kada se proudio je "Da li smo pobedili?".

- Jesmo, ti si pobedio u utakmici života - odgovorili su mu doktori!

Informer

 

Hemlin je usred meča imao srčani udar na terenu. Posle duela sa rivalima, Hemlin je ustao, ali je istog momenta pao na leđa. Nije delovalo da je nešto ozbiljno, posebno jer su na NFL utakmicama takvi dueli normalni i Hemlin je odmah ustao. Međutim, udaraca je bio koban. Momentalno mu je ukazana lekarska pomoć, ali je u kritičnom stanju prevezen u bolnicu. 

Srećom prošla, iz Amerike su stigle sjajne vesti. Igrač je dobo, a klub je potvrdio da je stanje njihovog igrača značajno bolje, da nema nervnih oštećenja i da se pluća oporavljaju. Hemlin pomera ruke i noge i počeo je da komunicira.

Informer

 

Duel Sinsinatija i Bafala, koji je prekinut u prvoj četvrtini, neće biti nastavljen. S obzirom na to da bi zbog otkazivanja meča moglo da dođe do nepravilnosti u borbi za plej-of, predstavnici klubova i rukovodstva lige održaće sastanak kako bi sve uradili da ne dođe do toga. Navodi se i da nijedan klub neće biti promovisan u plej-of niti eliminisan iz istog zbog otkazivanja ovog meča.

Bonus video