22.01.2023.

16:44

Foto: Tanjug/AP

Sport

POBEDIO MILJENIKA PUBLIKE, PA BEŽAO OD RAZULARENE MASE! Incident u Brazilu, Meksikancu nije bilo lako posle osvajanja šampionskog pojasa (VIDEO)

Harizmatični Meksikanac je savladao dosadašnjeg šampiona Dejvison Figuereda  tehničkim nokautom, tako što  je doktor prekinuo meč posle treće runde.

Bio je ovo je njihov četvrti susret, a Moreno nije nimalo lako pošto je borba bila u Brazilu odakle njegov protivnik dolazi. 

Informer

Ipak ni vrela atmosfera Riu de Žaneiru i 13.00 navijača koji su bili protiv njega, nisu omeli Brendona Morena.

U trećoj rundi Moreno je pogodio Brazilca u oko, a nakon lekarskog pregleda, doktor je odlučio da Figueredo nije sposoban za nastavak meča.

Moreno je tako pod drugi put postao šampion "muha" kategorije, a prošli put je do pojasa došao pobedom nad istim protivnikom.

Nije bilo lako Moreno ni posle meča. Naime, dok je izlazio iz dvorane, njega su gađali raznim predmetima, ali izbegnut je veći incident.

- Bilo je smešno. Nisam to očekivao, mislio sam da će na kraju ljudi biti zadovoljni mojim nastupom. Bilo je ludo kada su se svi telohranitelji našli oko mene i spuštali mi glavu. Bilo je zabavno - zaključio je Moreno.