Autor: Informer.rs

01.02.2023.

14:40

Foto:

Sport

BREJDI ZAVRŠIO KARIJERU, ALI STVARNO: Idem u penziju. Zauvek!

Tom Brejdi je posle 23 sezone odlučio da se povuče. Ovog puta zauvek, kao kaže. On je već jednom otišao u penziju, pa se brzo vratio na teren i relativno brzo eliminisan u plej-ofu ove sezone pošto su bolji bili Dalas Kaubojsi u prvoj rundi.

Ovog puta, kaže, stvarno ide u penziju, posle sedam osvojenih šampionskih titula i tri nagrade za najboljeg igrača sezone, pet nagrada za MVP Superbolua, brojnih postavljenih i oborenih rekorda jedna era je završena.

Informer

Tom Brejdi

- Idem u penziju. Zauvek - poručio je Tom Brejdi i nastavio:

- Znam da je prošli put sve izazvalo veliku gužvu i kada sam se probudio jutros pomislio sam – samo ću pritisnuti dugme za snimanje i javiću prvo vama. Samo jednom možeš sa toliko emocija da odeš u penziju, a ja sam to već iskoristo prošle godine. Hvala vam svima. Svakome od vas, porodici, prijateljima, saigračima, rivalima.... Mogao bih tako da nabrajam zauvek. Hvala vam što ste mi omogućili da živim svoj san. Ne bih promenio ni jednu jedini stvar. Volim vas sve - poručio je Brejdi u video poruci.

Za 23 godine Brejdi je odigrao 365 utakmica. Sedam puta bio je NFL šampion, šest titula ima sa Nju Ingland Patriotsima i jednu sa Tampa Bej Bakanirsima.