Autor: Informer.rs

16.02.2023.

17:10

Foto: Printscreen You Tube

Sport

AMERIKA U ŠOKU! Tokom prebacivanja iz zatvora PREMINUO POZNATI SPORTISTA! Šetao go ulicama i probao da PROVALI U VILU! (VIDEO)

Kako se navodi, Vilson je preminuo tokom prebacivanja iz zatvora u Los Anđelesu, u bolnicu za mentalno zdravlje. U izveštaju se navodi da je kolabirao tokom procesa, nakon čega je i preminuo.

Bivši defanzivni bek Detroit Lajonsa se nalazio u pritvoru od prošlog avgusta, kada je uhapšen jer je u dva navrata pokušao da provali u vilu u Holivudu, i to samo kako bi se okupao u fontani u dvorištu. Tada je utvrđeno da ne može da mu se sudi, zbog njegovog mentalnog zdravlja.

Ljonsi su "draftovali" Vilsona u trećoj rundi 2005. godine, nakon čega je tri sezone nastupao za tim iz Detroita, sve dok nije doživeo povredu Ahilove tetive, zbog koje je morao da završi karijeru.

U periodu između 2016. i 2017. godine, Vilson je tri puta hapšen. Dva puta je bivši NFL igrač pokušao da provali u vilu u Holivudu, i to bez odeće na sebi, dok je jednom, takođe u nagom izdanju lutao kroz komšiluk u Portlandu.