Autor: Informer.rs

28.02.2023.

10:36

Foto: ap photo

Sport

NOVA MISTERIJA OKO ŠUMAHERA! Ovaj čovek je sve otkrio, prvi put posle 9 godina!

Mihael Šumaher doživeo je nesreću na skijanju pre devet godina i od tada ga niko nije video u javnosti. Dugo je bio u komi, a o njegovom zdravstvenom stanju se malo zna, jer je njegova porodica, na čelu sa suprugom Korinom, odlučila da ništa ne iznosi u javnost. 

Svi se pitaju kako je Mihael Šumaher, da li je svestan ili ne, a Edi Džordan je sad dao odgovor na to pitanje. On je izjavio da je "Šumaher prisutan, ali i nije prisutan", što će svakako dovesti do nove misterije, pošto mu je sad zabranjeno da posećuje Šumahera.  Korina Šumaher je donela tu odluku, ali se Edu javio Mik, Šumijev sin, i pokušao da smiri situaciju.

- Što se mene tiče, dirnut sam potezom Mika i to je zato što ne može biti lako znati da tvoj otac ne može da bude deo porodice. On je tu, ali kao i da nije tu. Imam svoj stav koji ne želim da iznosim javno - kazao je Džordan. 

Edo je dodao da podržava Mika u Formuli 1, koji je postao rezervni vozač Mercedesa.

- Prilično sam siguran da će uspeti u tome. Možda je  otkaz u Hasu prava stvar koja mu se desila, dirnulo me je jer sam veoma povezan sa Majkom, pronašao sam ga i dao mu šansu, a iako ta saradnja nije dugo trajala - moja ljubav prema njemu će biti prisutna sve dok mogu da udahnem. 

Informer

 

S vremena na vreme izađu u medijima informacije da je Šumaher u vrlo lošem stanju i ne može da govori i komuniciraju sa porodicom, što je potvrdio i njegov sin Mik. Objavljen je i dokumentarni film o Mihaelu Šumaheru. Korina i Mik Šumaher pričali su kako se trenutno osećaju i kako se nose sa situacijom, ali javnost nije saznala nove detalje o Šumaherovom stanju. Koraina često kaže da je to Šumijeva želja, da ga se navijači i svet sećaju kao velikog vozača.