Autor: Informer.rs

02.03.2023.

11:56

Foto: Instagram

Sport

TRI PRSTA, KOKARDA, RAKIJA U RUCI... Odbojkašica začepila usta Bosancima! Obrušili se na Ivanu zbog fotografije!

To se nije dopalo medijima u Bosni i Hercegovini, a reprezentativka BiH pored pomenuta tri prsta, na fotografiji je pozirala i sa četničkom šubarom i kokardom na glavi, držeći čašicu rakije u ruci.

- Potomak vojvode Momčila Đujića - napisala je odbojkašica, pa se našla pod rafalnom paljnom.

- Nema opravdanja za ovaj potez mlade odbojkašice, automatski bi trebalo da bude izbačena iz nacionalnog tima. Njen potez je skandalozan - piše portal Sportsport.ba

Informer

 

Odbojkašica je navodno opred izbacivanjem iz reprezentacije, ali se oglasila posle svega, prvi i posljednji put, kako je naglasila.

- Ne bih to ni radila da nije otišlo predaleko, jer se prvenstvo radi o meni i mojoj porodici, koja trpi neverovatan linč od strane medija i ljudi. Igram za reprezentaciju BiH od svoje četrnaeste godine, gde sam prošla sve selekcije od pionirki do seniorki. Nikad nisam imala nijedan problem, što mogu da potvrde i saigračice i savez. Uvek sam bila na raspolaganju selektoru i trenerima, bez ikakvog interesa. Igrala sam u Brčkom šest godina, gde žive sva tri naroda, imam mnogo prijatelja različite veroispovjesti i nikad nisam bila neko ko širi mržnju na bilo koji način, a pogotovo ne na nacionalnoj osnovi - poručila je Ivana.