Autor: Informer.rs

03.03.2023.

08:56

Foto:

Sport

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Srbija ostala BEZ KAPITENA!

Vaterpolo reprezentacija Srbije održala je juče prvi trening na bazenu u Kragujevcu u okviru priprema pred odlazak na kvalifikacioni turnir Svetskog kupa, koji se održava od 08. do 14. marta u Podgorici.

Izabranicima selektora Uroša Stevanovića ovo je drugo okupljanje u novom sastavu. Pre priprema u Kragujevcu, snage su odmerili sa vaterpolistima SAD-a i Španije krajem prošle godine u Americi.

Na pripremama i prvom treningu u Kragujevcu je izostao jedino kapiten Nikola Jakšić, kome Novi Beograd nije dozvolio da trenira sa reprezentacijom, uz obrazloženje da mu je posle zalečene povrede bolje da trenira sa svojim klubom.

Informer

 

Kako su naveli, Jakšić se tek oporavio od povrede, pa smatraju da je bolje da naredne dane provede "kod kuće", nego na pripremama za turnir Svetskog kupa, koji će se u Podgorici igrati od 8. do 14. marta.

- Nama je žao što Nikola nije tu. Imao je sve uslove da trenira na vrhunskom nivou i nadam se da će biti sa nama u narednom periodu - kratak je komentar predsednika VSS-a, Viktora Jelenića.