Autor: Informer.rs

09.04.2023.

08:15

Foto: Tanjug/AP

Sport

POSLAO GA JE NA SPAVANJE, ALI STVARNO! Brutalan nokaut, Adesanja prebio Pereiru! Brazilac ostao bez svesti! (VIDEO)

Posle tri vezana poraza od Pereire, Adesanja je dočekao da podigne ruke i raduje se pobedi, nakon što je brutalno prebio rivala, nokautirao ga u drugoj rundi, pa su morali da mu ukazuju pomoć, jer je ostao bez svesti.

- Ljudi,  moram nešto da kažem. Nadam se da svi vi koji gledate možete da osetite ovaj osećaj sreće barem jednom u vašem životu. Ali znate šta, nikada nećete osetiti ovaj osećaj ako ne krenete po nešto kad ste na dnu, kad ste nokautirani, kad vas svi omalovažavaju! - poručio je Adesanja.

Adesanja je pobedu proslavio tako što je pokazao luk i strelu, a strele je ispalio u smeru Pereire koji je ostao bez svesti  nakon teškog nokauta. Aleks Pereira inače je veliki ljubitelj streličarstva i zato se Izrael na ovaj način proslavio pobedu nad svojim najvećim rivalom.

Prva runda je prošla pasivno, jer su jedan i drugi bili prilično rezervisani. Adesanja je drugu rundu otvorio s nekoliko dobrih ‘‘kikova‘‘ levom nogom. Pereira se "probudio" i uzvratio, pa se borba rasplamsala. Imao je Brazilac nekoliko dobrih udaraca, delovalo je da će i četvrti put da pobedi Adesanju, koji je bio u problemima, ali usledio je preokret. Novozelanđanin je desnim "overhandom" uzdrmao Pereiru, a onda još jednim udarcem desnicom "uspavao" rivala.