Autor: Informer.rs

23.04.2023.

07:16

Foto: Tanjug/AP

Sport

BUUUUUUUM! Brutalan UDARAC U JETRU i kraj! Dejvis primirio Garsiju nokautom u sedmoj rundi! (VIDEO/FOTO)

Dejvis je došao do 29. pobede u 29. profesionalnom meču, a čak 26 ih je upisao nokautom. Garsija je takođe bio neporažen do ovog meča, a iza sebe je imao 23 pobede, od čega 19 nokautom.

Ali, samo je jedan od njih mogao da se raduje posle spektakla u Las Vegasu. Dejvis je podigao ruke posle tehničkog nokauta u sedmoj rundi borbe.

Informer

 

Prva runda protekla je u klasičnom ispitivanju snaga, a onda je usledila "eksplozija". Garsija je pritiskao Dejvisa koji je počeo pomalo da paniči, ali je ipak pred kraj runde uzvratio krošeom na pretnje rivala, pa je Garsija bio u nokdaun.

Informer

 

Uspeo je Rajan da se podigne i nastavi borbu. Tokom treće, četvrte i pete runde Dejvis je bio malo bolji, a najviše problema je rivalu zadavao levim direktom i levim krošeom. Garsija se probudio tokom šeste rudne, postao je agresivniji, ali nije mogao da baci Dejvisa u nokdaun. 

Ali, taman kad je Garsija bio u naletu, Džervonta ga je brzo primirio. Usledio je brutalan udarac levicom u jetru. Garsija nije znao šta ga je snašlo, a sudija je počeo da broji i borba je na kraju tu završena. Rajan nije uspeo da se oporavi od udarca u jetru i prvi put u karijeri je poražen. 

Odao je poštovanje protivniku i priznao mu je da je trenutno bolji od njega. Sportski mu je pružio ruku posle poraza.