Autor: Informer.rs

03.05.2023.

15:16

Foto:

Sport

OGLASIO SE I SELEKTOR SRBIJE NAKON MASAKRA! Poruke podrške žrtvama stižu od SPORTISTA sa svih strana! (FOTO)

Tragedija! Veliki masakr dogodio se jutros u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je učenik sedmog razreda K.K. (14) ubio osmoro dece i čuvara. Srbija, ali i čitav svet je u šoku nakon ovog tragičnog događaja, a podrške porodicama žrtava stižu sa svih strana. 

Košarkaš Real Madrida Najdžel Vilijams Gos, košarkaši Paprtizana Matijas Lesor, Kevin Panter, Zek Ledej, a sada i selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona, kao i naši reprezentativci Petar Đorđić, Bogdan Radivojević, Uroš Borzaš, ali i bosanskohercegovički teniser Damir Džumhur oglasili su se putem svog Instagrama i pružili podršku porodicama žrtava. 

Posebno emotivan bio je nekadašnji reprezentativac Srbije u rukometu Nikola Manojlović koji je podelio fotografiju ispred Zavoda za transfuziju krvi Srbije gde se okupio veliki broj ljudi kako bi dali krv za decu. 

- Dok je ovakvog naroda, živeće ova država. Na poziv za davanje krvi za povređenu decu u najkraćem roku je red ispred Zavoda za transfuziju krvi! Kapa dole dobrim ljudima - napisao je Manojlović. 

Informer