Autor: Informer.rs

07.05.2023.

11:20

Foto: Informer

Sport

TITULA ZA UBIJENU DEVOJČICU! Trener Mladosti iz Zagreba: Posvećujem pobedu ćerki mog prijatelja!

K. K. (13), učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu pucao je u sredu ujutru iz pištolja na obezbeđenje škole, nastavnicu i učenike. U pucnjavi u osnovnoj školi  ubijeno je osmero dece i čuvar, a nekoliko osoba je teško ranjeno. U napadu je poginula i ćerka  Dragana Kobiljskog, legendarnog srpskog odbojkaša i nekadašnjeg trenera Crvene zvezde. Kobiljski trenutno radi u odbojkaškom klubu Zalau u Rumuniji.

- Hteo bih samo da posvetim ovu pobedu Emi Kobiljski, ćerki mog velikog prijatelja Dragana Kobiljskog, koja je ubijena u Beogradu u školi. Tako da njoj posvećujem ovu veliku pobedu -  rekao je Peris, prenose hrvatski mediji.

Informer

 

Srbija oplakuje mrtve koji su stradali u dva masakra koji su se dogodili u sredu i četvrtak, u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i u selima Malo Orašje i Dubona kraj Smedereva, odnosno Mladenovca.

Ubijeno je 17 osoba, ranjeno njh 21, od kojih su neki još u kritičnom stanju i lekari se bore za njihove živote.

Informer

 

K. K. (13), učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu pucao je u sredu ujutru iz pištolja na obezbeđenje škole, nastavnicu i učenike. Radnik obezbeđenja je ubijen na licu mesta, kao i troje đaka iz hola škole, a potom petoro na času istorije. Nastavnica je ranjena, kao i još šestoro đaka. K.K. je odmah uhapšen, kod njega su pronađeni pištolj i četiri  Molotovljeva koktela. Dan posle strašnog zločina desila se nova masovna pucnjava u Srbiji – naoružani Uroš B. (20) ubio je osam i ranio 14 ljudi u selima Malo Orašje kod Smedereva i Dubona kod Mladenovca.