Autor: Informer.rs

12.05.2023.

20:01

Foto: Tanjug

Sport

SKANDAL U SRPSKOM SPORTU! Bivši selektor ZAKLJUČAN I FIZIČKI NAPADNUT!

Meč je dobio domaći tim iz Inđije sa 33:26 i izjednačio na 1:1 u polufinalnoj seriji, a u finišu utakmice Saša Bošković je dobio crveni karton. Kako kaže, tu nije bio kraj njegovim problemima, pošto je onda usledio nesvakidašnji skandal koji će bez ikakve sumnje biti i predmet policijske istrage!

Bošković kaže da je prvo zaključan, pa fizički napadnut u hodniku, kao i da nema predstavu šta je motiv svega toga.

- Dobio sam crveni karton i po pravilu je trebalo da napustim teren, što sam i krenuo da uradim. Dvorana u Inđiji nema uslove za odigravanje utakmice. Na tribine sam morao preko nekog hodnika. Kada sam ušao u njega, da bih došao do tribina, nisam odatle mogao da izađem. Sva vrata su bila zaključana. Vratio sam se i počeo da lupam, da mi neko da ključ da izađem. Došao je neki čovek u civilu i počeo da urla na mene i da me gura i više. Onda je došao jedan čovek sa markerom i pozvao policiju. Stigli su i tražili su mi ličnu kartu, a ja sam odbio da dam, jer sam bio akter utakmice. To je dugo trajalo i bilo je neprijatno - ispričao je Bošković.

Informer

 

Igračica Bekamenta Ljubica Ivković u jednom trenutku je rekla da "nema šta da doda i da će se ekipe sastati u Aranđelovcu u nedelju", a Bošković je dodao:

- Bio sam zaključan u hodniku, sa mnom je bio jedan gospodin koji me je napao. Udario me je, a ja sam se branio. Ne znam šta će ti ljudi tamo i šta će policija. Bio sam zaključan u hodniku, jedan je imao majicu kluba - ponovio je Bošković.