Autor: Informer.rs

23.06.2023.

10:32

Foto: printscreen Twitter

Sport

SKANDAL! Slavni sportista hoće da plati OVU SUMU devojci koja tvrdi da je silovao! (VIDEO)

Kontroveznog MMA borca Konora Mekregora je jedna devojka optužila za seksualni napad posle NBA meča između Majamija i Denvera, a na snimku koji se pojavio na internetu vidi se kako Mekgregor ide kao toaletu i navodno vodi žensku osobu sa sobom.

Sada se oglasio i njen advokat Arijel Mičel, koji je bacio novu ljagu na borca. Poznati sportista joj je, prema njegovim rečima, pretio i nudio novac da ćuti.

Proslavljeni borac je naime spreman da plati 100.000 dolara da bi se sve zataškalo i završilo. On takođe navodi i da joj je policajac rekao da ne pokreće tužbu i da je bolje da ćuti.

"On je brzo izašao iz zgrade, detektiv joj je rekao da angažuje advokata pre popunjavanja policijskog izveštaja i da će sve biti viralno ako to uradi odmah. Zbog toga je ona čekala i to je veoma loše za istragu", rekao je Mičel, a prenosi "Dejli mejl".

Advokat tvrdi da je ona imala probleme i sa drugim detektivima.

" Devojka je otišla u policijsku stanicu u mestu gde živi i tamo su joj rekli da ode u deo grada gde se to dogodilo i da tamo podnese prijavu. Žrtva seksualnog napada je odbijena. Posle toga je otišla tamo oko 16.30 i posle pola sata su je ispratili iz stanice. Ne mogu da shvatim da jedan detektiv odbije žrtvu silovanja", zaključio je Mičel.

Ostaje da se vidi šta će se desiti, uskoro se očekuje suđenje i ukoliko se sve ovo ispostavi istinitim Konor Mekgregor mogao bi da završi u zatvoru na duži vremenski period.