Autor: Informer.rs

29.07.2023.

17:13

Foto: AP/Photo

Sport

Ispašta zbog brutalnog izgleda! Poznata sportistkinja u frci, ne može da završi faks!

Olivia Dan je postigla ogromnu popularnost kada je snimak sa izvesnim "Bejbi Gronkom" postao viralan.

U tom snimku, Olivia nagovara mladog igrača američkog fudbala da se u budućnosti opredeli za ElEsJu univerzitet koji ona pohađa.

Međutim, zbog ogromne gledanosti i privlačnog izgleda gimnastičarke, mnogi fanovi su počeli da "okupiraju" njen univerzitet i time je onemogućuju da bezbedno pohađa časove.

Usled ogromnih gužvi pomahnitalih ljubitelja TikToka, Olivia Dan je odlučila da predavanja sluša i ispite polaže od kuće, pošto se plaši za svoju i bezbednost drugih učenika.

"Bilo je nekih problema u prošlosti sa tolikim brojem ljudi, a ja želim da budem oprezna. Ne želim da ljudi znaju moj dnevni raspored i gde se u svakom trenutku nalazim", objasnila je Instagram objavom buduća olimpijka.

Lepoticu rodom iz Nju Džersija uprkos "viralnoj" popularnosti, očekuje izuzetno uspešna sportska karijera. Olivia je 2022. godine ponela laskavu titulu "najvrednije žene u koledž atletici", a na takmičenju dvovisinskog razboja zabeležila je fantastičan rezultat od 9.875 u debiju na Nacionalnim koledž igrama.

Sportski magazin "As" smatra da je očekuju sponzorski ugovori u budućnosti "teški" od oko milion i 813 hiljada evra.