Autor: Informer.rs

04.08.2023.

06:40

Foto: printscreen instagram

Sport

Poliću ti lice kiselinom ako... Poznata odbojkašica ne spava zbog poruka pacijenta sa psihijatrije! (FOTO)

Hande Baladin je 25-godišnja odbojkašica koja već godinama igra u turskoj odbojkaškoj ligi, kao i za reprezentaciju svoje zemlje, suočila se sa ozbiljnim pretnjama od strane jednog muškarca kojeg je prijavila policiji.

Izvesni Mustafa N. joj je obećao da će je pronaći, a potom politi njeno lice kiselinom kada se sretnu. Policija ga je, srećom, ubrzo pronašla. Ispostavilo se da je reč o pacijentu psihijatrijske bolnice.

Prema tvrdnjama operativaca, ova osoba redovno je slala preteće poruke sledećeg sadržaja:

- Naći ću ti auto, pratiću te. Kod kuće, na putu, bilo gde. Ali ja ću te pronaći i baciću ti kiselinu u lice. 

Muškarac je trenutno uhapšen i već je dao prvi iskaz.

Istovremeno pokušava da se opravda i uverava da devojci zaista nije želeo da naudi. Njegove tvrdnje zapravo se ne odnose na samu Baladin, već na činjenicu da je devojka učestvovala u reklami za energetska pića.

- Video sam Hande i zaključio da je ona zaštitno lice te kompanije. Stoga sam pokušao da je kontaktiram i uverim da odustane od ovog projekta. Glavno mi je bilo ne videti te dosadne transparente. U procesu komunikacije počeo sam da osećam emotivnu povezanost s devojkom, ali nisam hteo da joj nanesem bilo kakvo stvarno zlo - rekao je osumnjičeni.

Na sama pića nema zamerke. Rizik vidi u banerima na koje je naišao na telefonu dok je surfovao internetom. U objašnjenju policiji rekao je da su ga uzbudile same reklame.

- Oglasi brendova energetskih pića pojavljuju se u mojim aplikacijama od početka 2022. Nisam ih pre video. Naravno, ova me situacija uznemirila, jer sam mislio da će moji podaci biti ukradeni ako kliknem na reklamne linkove - objasnio je razlog svoje zabrinutosti. 

U svakom slučaju, sada je istanbulska policija preuzela slučaj, a muškarac je priveden, pa je Baladin najbolje da ovu priču zaboravi kao ružan san i nastavi dalje.