Autor: Informer.rs

06.08.2023.

08:04

Foto: EPAIMAGES

Sport

Prebio ga je! Jutjuber uništio UFC borca i zakazao novi spektakl! (VIDEO )

Pol je slavio jednoglasnom odlukom sudija (97-92, 98-91, 98-91), a posle ovog meča ima skor 7:1, dok je Dijazu je ovo bila prva borba od rastanka sa UFC ogranizacijom i boks debi.  Dijaz je četvrti bivši UFC borac koji je kročio u ring protiv Pola. Svi su izgubili. Pol se ranije borio s Benon Askrenom, dva puta sa Tajronom Vudlijem i Andersonom Silvom.

Informer

Publika u Teksasu definitivno je bila na Dijazovoj strani, ali mu to nije mnogo pomoglo, jer nije mogao ozbiljnije i konkretnije da napadne Pola.

Jutjuber  je krenio na Dijaza već u prvoj rundi serijom udaraca koji su ga  dobro prodrmali. Dijaz se oporavio i nastavio, ali nije mogao da uzvrati istom merom. Pol je srušio legendarnog borca u petoj rundi, potom nasrnuo na njega serijom udaraca, pa se ovaj teturao po ringu. Nastavio je Džejk agresivno i u šestoj rundi, Nejt je počeo da uzvraća udarce, ali je njegov rival i dalje vodio glavnu reč. U sedmoj rundi je Džejk pogodio nekoliko solidnih udaraca i skupljao bodove, nešto slično su navijači videli i u osmoj runi, a potom je Nejt pogodio nekoliko dobrih aperkata i uzdrmao Džejka. 

Dijaz je nastavio s pritiskom, ali je Pol tokom poslednje runde delovao mnogo svežije, pritiskao je i naterao Dijaza uz konopce, pa je na kraju jednoglasnom odlukom sudija Jutjuber odneo pobedu.

U ringu su pristali na revanš po MMA pravilima, a ulog je 10 miliona dolara.