Autor: Informer.rs

21.08.2023.

12:56

Foto: printscreen instagram

Sport

Oglasio se Ivanin suprug! Srce, prvo mesto, trofej...

Preskočila je Ivana neverovantnih 7.14, što je novi nacionalni rekord. I ovoga puta najveća podrška joj je bio njen suprug, Marko Vuleta. Bio je u Budimpešti i iz prvog reda pratio takmičenje i svedočio nebeskom skoku šampionke.

Marko se posle velikog trijumfa oglasio na Instagramu. Reču su bile suvišne, postavio je video skoka, broj jedan i emotikone srca i trofeja.

Informer

Veza sa sadašnjim suprugom, fitnes trenerom iz Novog Sada, došla je nakon raskida desetogodišnje veze sa Vladimirom Kumurićem, trenerom. Za njihovu vezu javnost je saznala u decembru 2019. godine, a kako Ivana svoj privatran život drži daleko od očiju javnosti, tada je izjavila sledeće:

-  Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - rekla je ona tada za medije.