Autor: Informer.rs

23.09.2023.

23:17

Foto: EPAIMAGES

Sport

Horor! Legendarni Hrvat uhapšen zbog nasilja u porodici... Policija mu pronašla automatske puške i zolju!

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Denis Buntić uhapšen je zbog nasilja u porodici. Tokom privođenja policija je u domu slavnog rukometaša pronašla jeziv prizor budući da je Buntić u kući imao čitav arsenal vatrenog oružja. 

- Osumnjičeni D.B. priveden je zbog kaznenog dela nasilje u porodici i nedozvoljenog držanje oružja i eksplozivnih stvari. Pritvor je podnesen zbog opasnosti od uticaja na svedoke i opasnosti da će ponoviti kaznena dela - saopštilo je Tužilaštvo Županije Zapadnohercegovačke.

Buntić je uhapšen nakon prijave da je fizički nasrnuo i pretukao svoju suprugu. Tom prilikom je i teže povredio, ali je malo ko očekivao da je bivši hrvatski rukometaš naoružan. Tokom pretresa pronađeno je nekoliko automatskih puški, pa čak i zolja! 

Informer

 

Radi se o jednom od najtrofejnijih hrvatskih rukometaša budući da je sa reprezentacijom osvojio dve bronze - na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. i na Evropskom prvenstvu u Srbiji iste godine, tri srebrne medalje - na Svetskim prvenstvima 2005. u Tunisu i 2009. u Hrvatskoj, kao i na Evropskom prvenstvu u Austriji 2010. godine. 

U dresu poljskog velikana - Vive Kielcea osvojio je Ligu šampiona 2016. godine, a od rukometa se oprostio 2018. u dresu matičnog Izviđača iz rodnog Ljubuškog.