Autor: Informer.rs

25.09.2023.

08:46

Foto: profimedia

Sport

Srpkinja oduševila naciju porukom! Tijana puca od optimizma! (FOTO)

Srpkinje su se okitile srebrnom medaljom na Evropskom prvenstvu, a ubrzo su uspele da obezbede plasman na Olimpijske igre i to preko kvalifikacionog turnira u Kini.

Iako su naše odbojkašice porazom završile kvalifikacije za prestižno takmičenje, jer su izabranice Đovanija Gvidetija  u poslednjem kolu izgubile od Kine sa 3:1 (23:25, 25:22, 25:14, 25:22), sjajno raspoloženje vlada među njima.

Tijani Bošković fali samo zlato sa Olimpijskih igara i nema sumnje da će se i ona i ostale devojke maksimalno potruditi da opet obraduju našu zemlju, a naša heroina je objavila svoju sliku uz poruku:

Informer



Boškovićeva je sa reprezentacijom Srbije ostvarila veliku uspeh na Olimpijskim igrama 2017. godine, koje su se održale u Riju. Tada su se naše devojke okitile srebrom, a na Igrama u Tokiju su bile bronzane. 

Nema sumnje da će se najbolja odbojkašica sveta i ostale devojke maksimalno potruditi da opet obraduju našu zemlju! Posle poraza koji nije zaboleo, italijanski stručnjak, koji sa klupe predvodi "plave dame" Đovani Gvideti sumirao je utiske.

- Ovo je bila jedna zanimljiva utakmica, dao sam više prostora igračicama koje su igrale nešto manje na ovom turniru. Pokazale su svoju snagu i svoju vrednost, bili smo vrlo blizu pobede. Igrali smo na skoro istom nivou kao Kina i veoma sam srećan zbog takvog meča - istakao je Gvideti.