02.11.2023.

15:15

Foto: SHNT Beograd

Sport

Borbe Trofeja događaj za pamćenje! Hokejaši na travi najjače selekcije Beograda, stali rame uz rame sa A reprezentacijom Bugarske (FOTO)

Tom prilikom Savez hokeja na travi Beograda je učinio sve da srpska prestonica bude kao i uvek i dobar domaćin hokejašima na travi na turniru koji je protekao u fer plej igri i druženju.

U borbi za  “Trofej Beograda“ učestvovale su ekipe iz Srbije i Bugarske, u kategorijama: U16, U14, U 12 i U10.

Informer

 

Prema tradiciji, na ovogodišnjem takmičenju dodeljeni pobednički pehari Sportskog saveza Beograda. Domaćin SHNT Beograd je obezbedio trofeje za najbolje igrače, ekipno i pojedinačno kao i za najboljeg golmana ovogodišnjeg trofeja.

Prema rečima generalnog sekretara SHNT Beograda Mire Jotića Savez hokeja na travi Beograda se izuzetno potrudio da mlađanim učesnicima „Trofeja“, stvori ugođaj za pamćenje.

Informer

- Mogu da se pohvalim i kažem da smo zadovoljni reakcijama učesnika, posetioca a nadasve roditelja, koji su svo vreme Trofeja zdušno navijali za svoje pulene. O kvalitetu organizacije i prikazane igre svedoče i društvene mreže, jer je Trofej Beograda dobio u komentarima samo reči hvale, kako u regionu tako i u EU-rekao je Jotičć i dodao da je na svečanom otvaranju ovogodišnjg Trofeja, SHNT Beograda dodelio plakete Sekretarijatu za sport i omladinu Nikoli Peniću, Gradskoj opštini Rakovica, predsedniku Milošu Simiću i zameniku predsednika Dušanu Đakoviću. Ispred Federacije hokeja na travi Bugarske plaketu je primio profesor Antonio Antonov.

Reprezentacija Beograda rame uz rame sa A selekcijom Bugarske 

U kategoriji U16 dominirala je A reprezentacija Bugarske, osvojivši prvo mesto, dok su na drugom i trećem mestu završili prvi i drugi tim najbolje selekcije Beograda.

U 14 - Prvo mesto je pripalo A reprezentacija Bugarske, druga je bila B reprezentacija Bugarske, dok je na trećem mestu završila reprezentacija Beograda;

U12 -  Prva je bila ekipa Jovan Ristić-Borča, druga Gavrilo Princip iz Zemuna, treći Đuro Strugar- Novi Beograd.

U10-  Prva je bila ekipa Drinka Pavlović, drugi Beograd i treći Gavrilo Princip iz Zemuna.