Autor: Informer.rs

04.12.2023.

15:00

Foto: Informer

Sport

Dušan Borković u Informer podkastu: Razbio sam predrasude da su Pančevci loši vozači!

Dušan Borković (39) bio je gost našeg podkasta, koji će premijerno biti emitovan večeras u 22.50 samo na Informer televiziji.

On je, govoreći o svom rodnom Pančevu, detinjstvu i ljubavi prema automobilizmu rekao:

- Razbijam predrasudu da su Pančevci loši vozači, jer sam najbrži u Srbiji.

Objasnio je da je automobilizam veoma težak, kao u svaki profesionalni sport, i da je, kada naiđe prepreka ili kriza, najvažnije da roditelji pomognu detetu i da ga podrže.

- Posebno su krize velike kod adolescenata i često se događa da tada deca odustanu od bavljenja sportom. Tad je podrška roditelja najvažnija - rekao je Borković.

 
$bp("Brid_01696818", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1494920"});

Naš gost se prisetio i mladosti kada je, kako je otkrio, bio prilično nestašan za volanom.

- Pravio sam kao mladić mnogo gluposti u saobraćaju, ali se danas borim za bezbednost u njemu, jer sam shvatio koliko je to važno.

Govorio je Borković i o tome zašto obožava Srbiju i zbog čega je odlučio da ostane da živi u njoj.

- Može da se ljuti ko hoće, ali Srbija je najbezbednije mesto za odgajanje dece. Mnogo sam putovao po svetu i nigde nije sigurno kao ovde - poručio je srpski automobilista.

Informer

 

Pričao je i o poznanstvu sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem i priznao šta najviše ceni kod njega.

- Od Vučića ništa nisam tražio, ali zahvalan sam mu što je hteo da me sasluša. Drugi političari uglavnom nisu takvi - dodao je Borković i naglasio da se ne razume mnogo u politiku, ali da vidi ko radi dobro za našu zemlju.

A, šta je rekao o pokojnom ocu, o tome šta sebi ne može da oprosti, ali i na koji način je osvojio i zaprosio suprugu, pogledajte večeras u 22.50 na Informer televiziji.