Autor: Informer.rs

16.12.2023.

21:31

Foto: Starsportphoto

Sport

Šok! Razvodi se Ivana Španović, otkrila i razlog

Odjeknula je kao bomba vest u pojedinim beogradskim medijima da je ljubav između Ivane Španović i Marka Vulete završena priča. Jedna od naših najuspešnijih sportiskinja potvrdila je da se razvodi od fitnes instruktora, sa kojim je vezu počela 2019. godine.

Njih dvoje su se venčali u septembru 2021. na ranču u Umčarima nadomak Beograda. Nakon toga je sjajna skakačica udalj promenila i prezime.

Međutim, potpuno neočekivano, atraktivna Zrenjaninka je sada otkrila šta joj se trenutno dešava na privatnom planu i progovorila o emotivnom krahu. Vratila je svoje devojačko prezime na nalozima na društvenim mrežama, a većinu zajedničkih slika je obrisala.

- Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom. Oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života - ispričala je Ivana za domaće medije.

Informer

Ivana Španović i Marko Vuleta

Aktuelna svetska šampionka nije želela dublje da ulazi u razloge zbog kojih su se Marko i ona odlučili na razvod.

- Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog. U brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima. Na ovu temu se više nećemo obraćati - naglasila je Ivana.