Autor: Informer.rs

25.12.2023.

19:25

Foto: Starsportphoto©

Sport

Rukometna "bomba" u Novom Sadu - Đorđić potpisao za Vojvodinu!

Nestvarne rezultate ređala je Vojvodina u 2023. godini. Četa Borisa Rojevića osvojila je čak pet trofeja, a ambicije kluba su nakon dobih igara u Ligi Evrope značajno porasle. I to ne samo "na papiru" budući da je aktuelni šampion Srbije danas detonirao rukometnu bombu i angažovao Petra Đorđića! 

Srpski reprezentativac sa ogromnim međunarodnim iskustvom stiže obavezao se na vernost Vojvodini u danu za koji je zakazano okupljanje reprezentacije pred Evropsko prvenstvo. Iskusni bek šuter biće jedna od uzdanica naše reprezentacije, a nema sumnje da će predstavljati ogromno pojačanje za Vojvodinu. 

Đorđiću će epizoda u Novom Sadu biti prva u Srbiji budući da je kao mlad otišao put Nemačke gde je branio boje Veclara, Flensburga i Hamburga, usledila je epizoda u Meškovu iz Bresta, a pre dolaska u Vojvodinu branio je boje Benfike. 

Dolazak Petra Đorđića još jedan je sjajan posao Vojvodine i potvrda najviših ambicija. "Lale" se nadaju da će uspeti da pomrse račune Flensburgu i Kadeten Šavhauzenu u drugoj fazi Lige Evrope, a kao glavni cilj zacrtana je odbrana duple krune u Srbiji.