Autor: Informer.rs

30.12.2023.

09:11

Foto: printscreen

Sport

Srbin "zadavio" Grka i osvojio 300.000 evra! (VIDEO)

Veličković je ovim trijumfom osvojio prvo izdanje "Gejm čejndžera" i zaradio 300.000 evra.  Tri pobede u ovoj godini bile su potrebne Mihalidisu i Veličkoviću kako bi izborili mesto u finalu. Ali, pobednik je samo jedan, a to je Bojan Veličković.

Srbin nije briljirao tokom prve runde, ali je to nadoknadio u nastavku. U drugoj polovini runde, završili su na podu, Grk je bio  opasan, ali uspeo je Veličković da "preživi" rundu.

U drugoj rundi  je Veličković kontrolisao dešavanja u oktagonu. Imao je nekoliko sjajnih udaraca, ali nije se dao Grk, pokušao je da uzvrati kružnim udarcem, ali izgubio je balans i završio na podu. Bez većih problema Bojan je neutralizovao svaki pokušaj rivala, mada je posle deset minuta bilo izjednačeno.

Na startu treće runde Veličković je pogodio Mihailidisa u međunožje pa je usledila pauza. Grk nije izgledao dobro nakon tog udarca, izvukao se ipak iz jedne teške situacije, ali iz naredne nije. Bojan je diktirao ritam u parteru, uhvatio je Grka ispod vrata, a samo nekoliko sekundi kasnije usledilo je tapkanje grčkog borca.