Autor: Informer.rs

03.01.2024.

17:35

Foto: profimedia

Sport

Oglasio se bivši saradnik! Otkrio detalje o životu bicikliste koji je optužen za ubistvo supruge

Biciklista  je uhapšen i kasnije pušten uz kauciju uz napomenu da mora da se pojavi na suđenju, suočava se sa "ubistvom bezobzirnom vožnjom i ugrožavanjem života drugih ljudi" nakon što je njegova supruga preminula od zadobijenih povreda u bolnici nekoliko sati kasnije.

Dok svet bruji o tome kako je Rohan Denis kolima pregazio suprugu, oglasio se bivši generalni meandžer Denisovog tima, Brent Koplend.

- Imao je svog psihologa. Često smo radili sa njim. Mnogo poziva, puno angažovanja da pokušamo da se nosimo sa situacijama na najbolji mogući način. Uložili smo mnogo truda u to - rekao je on.

Nakon što je napustio tim nije ostao u kontaktu sa Rohanom Denisom, iako ga je posetio nekoliko puta tokom sezone

- Išao sam da ga vidim u Andori, gde je živeo sa porodicom. Otišao sam ubeđen da su stvari bolje - rekao je Koplend.

Podsetimo, Rohan Denis je optužen da je suprugu namerno pregazio kolima i to na nekoliko metara od porodičnog doma.

"Nešto posle 20 časova u subotu, 30. decembra, policija i hitne službe pozvane su na Avenel gardens roud zbog dojave da je ženu udario auto. Žena iz Medindieja potom je s teškim povredama prevezena u bolnicu Rojal Adelejd. Nažalost, preminula je u bolnici tokom noći. Policija je odmah stigla na mesto nesreće zajedno sa detektivima, kako bi bilo utvrđeno pod kojim okolnostima se dogodila tragedia. Vozač je bio poznat nesrećnoj ženi i nakon kraće istrage 33-godišnji mušmkarac iż Medindieja je uhapšen i optužen sa ubistvo nemarnom vožnjom”, piše u saopštenju policije.