Autor: Informer.rs

04.01.2024.

06:30

Foto: EPA Images

Sport

Oglasila se Šumaherova ćerka, ima lepe vesti!

Đina nije propustila priliku da svom ocu čestita uz emotivnu fotografiju na kojoj su ona, njen brat Mik i Mihael kada su bili mali.

"Srećan rođendan tata! Podsećanje na neku od naših mnogih avantura", napisala je ona u opisu fotografije.

Takođe, Đina će se ove godine venčati za dugogodišnjeg dečka Jana Betkea. Njihova svadba biće održana tokom leta. Đina i Jan su se upoznali kroz zajedničku strast - jahanje. U vezi su više od šest godina, a verili su se u leto 2023. godine. Venčanje će biti održano na Majorci na privatnom imanju Šumahera, gde je jedno vreme boravio i Mihael tokom lečenja.

Krajem 2013. godine, legandarni vozač Formule 1 doživeo je tešku nesreću na skijanju. Udario je Šumaher glavom o stenu dok je skijao van staze, a iako je nosio kacigu povrede su bile veoma teške. Odmah je helikopterom prebačen u bolnicu.Nakon dve teške operacije, Šumaher je stavljen u medicinski indukovanu komu na šest meseci kako bi smanjili oticanje mozga. Nakon što je izašao iz kome 2014. i posle 250 dana mu je na kraju dozvoljeno da se vrati u svoj dom na Ženevskom jezeru. Od tada je njegovo stanje i lečenje pod velom tajne. Supruga Korina jednom prilikom je izjavila da Šumaher ne bi voleo da ga fanovi vide u sadašnjem stanju, da želi da ga pamte kakva je bio dok je dominirao u Formuli 1. 

Zajedno smo, živimo zajedno kod kuće. Mi radimo terapiju, činimo sve što možemo da Mihaelu bude bolje i da mu bude udobno, i da jednostavno oseti našu porodicu, našu vezu. Mnogo nam nedostaje, ali on je još uvek ovde - rekla je nedavno Korina. 

Tagovi:
sport Nesreća Rođendan ćerka Mihael Šumaher Đina Šumaher