08.01.2024.

14:27

Foto: printscreen instagram

Sport

Bizarno: U nekoliko sati objavio da je dobio sina i da se razvodi

Bokser je najpre podelio fotografiju novorođenog sina Henrija Lea uz emotivan tekst. 
"Zahvalan sam Bogu na svemu. Već ga mnogo volim. Tako je brz, trebalo mu je samo osam minuta da stigne na ovaj svet. Biće deset puta jači, deset puta mudriji i deset puta će bolje izgledati nego ja, ali će morati i da radi više nego ja", stoji u opisu fotografije. 

Nekoliko sati kasnije, sa svetom je podelio još jednu poruku. 
"Dok ulazim u novo poglavlje u svom životu, teška srca moram da priznam da smo Andrea i ja odlučili da se rastanemo. Iako ova odluka označava kraj našeg braka, važno je naglasiti da ostajemo u dobrim odnosima zbog svoje dece. Duboko sam zahvalan za godine koje smo proživeli zajedno i za njenu nepokolebljivu posvećenost našoj porodici", napisao je Garsija na svom profilu, a 12 sati nakon objave i izbrisao. 

Andrea nije reagovala na objave svog supruga, pa nije u potpunosti jasno da li su sporazumno rešili da se razvedu ili je to samo neki od njegovih hirova za privlačenje pažnje u ovom trenutku. 

Garsija je u poslednje vreme krasio naslovne strane zbog pobeda na mečevima i uspešne saradnje sa svojim menadžerom Flojdom Mejvederom. U poslednjih 25 mečeva samo jednom bio poražen. 

Tagovi:
razvod Boks Rajan Garsija Andrea Selina