Autor: Informer.rs

31.01.2024.

13:38

Foto: EPAIMAGES

Sport

Rukometaš pokušao da siluje devojku! Strašan skandal potresa Francusku

Rukometaš koji je sa Francuskom u nedelju osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, a francuski mediji prenose da je sad osmunjičen za pokušaj silovanja.

Nakon pobede nad Danskom u finalu Evropskog prvenstva u Kelnu, rukometaši Francuske u ponedeljak su bili na svečanom prijemu kod predsednika Emanuela Makrona. Konku je te večeri otišao u jedan noćni klub u Parizu da proslavi veliki uspeh.

U vidno alkoholisanom stanju nasrnuo je na jednu mladu ženu. Na vreme ga je zaustavio radnik obezbeđenja i držao rukometaša poljskog Kjelcea do dolaska policije.

Informer

"Francuski reprezentativac je u pijanom stanju navodno skinuo pantalone i pokušao seksualno da napastvuje mladu ženu, koja ima 20 godina", objavio je ugledni "Lekip". 

Mediji prenose da je otvorena istraga protiv rukometaša, a on je posle trežnjenja prebačen u policijski pritvor gde je ispitan. Tužilaštvo se još nije oglasilo o nastavku postupka, a nije poznata ni verzija Konkua svega što se desilo. Francuski rukometni savez se oglasio i poručio da je upoznat sa optužbama na račun repretentativca, ali da nisu u poziciji da daju bilo kakav komentar. 

"Mi smo protiv svih oblika nasilja, oštro osuđujemo sve, bez obzira na to ko je optužen", poručili su Francuzi. 

I poljski klub je osudio svako nasilno ponašanje i poručio da će preduzeti adekvatne mere.