Autor: Informer.rs

11.02.2024.

07:25

Foto: printscreen

Sport

Biciklista iskopirao Đokovića! Hit reakcija (VIDEO)

Evenpoel je u subotu pobedio u trci Figeroa čempions klasik u Portugalu, pa je usledila burna proslava. "Spustio je slušalicu“ ostalim rivalima, kao Ben Šelton ili Novak Đoković, koji je prošle sezone kopirao mladog Amerikanca kada ga je pobedio na Ju-Es openu. 

Šelton je to radio ranije nakon pobeda, a pošto se u meču sa Srbinom ponašao neprimereno u nekim  momentima i bezobrazno, Đoković mu je očitao lekciju. 

Inače, ovaj potez postao je planetarno popularan baš nakon Novakovog gesta, pa su ga kopirali nekih fudbaleri, košarkaši, pa sad i biciklista. Novak je nedavno u intervjuu za "Lekip" govorio o potezu prema Šeltonu, kada su ga svi optužili da je preterao.

Informer

- Iskoristili ste reč provokacija. Ja nisam provocirao. To je bila moja reakcija na provokaciju koja je došla sa druge strane. To je bila reakcija na ponašanje Bena Šeltona koji se nije lepo ponašao na tom meču, kao ni pre samog meča. To je čitava priča. Kada god izgubim, ja zagrlim svog protivnika, čestitam njemu i njegovom timu. Ali, ako neko počne da se ponaša na nefer i nesportski način, ja reagujem! - objasnio je prvi teniser sveta. 

Informer

Remko Evenepul prošle godine osvojio je titulu prvaka sveta u trci na hronometar i u škotskom Stirlingu ostvario istorijsku rezultat, osvojio je prvo zlato za svoju zemlju na hronometru.