22.02.2024.

15:40

Foto: Foto: Printscreen Instagram

Sport

Ne znate u koju pre da gledate! Dve srpske bombe na istom mestu! (FOTO)

Seksepilna srpska glumica, voditeljka i manekenka Nina Seničar, otkrila je da je sela u avion samo da bi nekoliko sati provela u Beogradu sa našom najboljom atletičarkom.

Fascinirana je lepa Nina jednom od najatraktivnijih sportiskinja sveta, a šta se to "krčka" saznaćemo uskoro.

Informer

Jačem polu se posebno dopala ova fotka, a pošto je Nina u braku sa popularnim glumcem Džej Elisom, nema sumnje da će slobodnoj Ivani biti više "zatrpan inbox" pourkama obožavalaca. 

Glumila je srpska lepotica u nekoliko holivudskih filmova, kao što su Leptir (2017) i Podivljali (2017), kao i brojnim italijanskim serijama.

Informer

Sa porodicom živi u luksuznoj vili u Los Anđelesu i vrlo je posvećena majka i supruga, a jednom prilikom je za domaće medije govorila o životu u Americi i otkrila da je vrsna domaćica, kao i da se fenomenalno snalazi u kuhinji.

- Često dolazim u Srbiju, nikada nisam u glavi odlučila da ja više ne živim ovde. Samo slećem i odlećem. U poslednje vreme me zanimaju tradicionalne stvari. Volim da pravim punjene paprike, gibanicu, ali nisam se još usudila da napravim sarmu - rekla je ona tada, pa ne čudi što je avionom skoknula u prestonicu naše zemlje da bi bila sa Španovićevom.

Sa druge strane, Ivana je posle mnogo vremena solo. Ona i Marko Vuleta su nakon dve godine odlučili da stave tačku na svoju emotivnu priču, a atletičarka je u decembru otkrila da im je oboma rastanak teško pao.

Informer

Ubrzo smo saznali i koja je najveća želja Ivane Španović posle razvoda.

- Iako razumem javni interes, privatni život sam se uvek trudila da bude privatni. Kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom, jer oboje smatramo ovo zajedničkim neuspehom – izjavila je tada Ivana.

Pre Marka, Ivana je bila verena sa Vladimirom Kumrićem, koji joj je bio trener u tom periodu. Od 10 godina koliko su bili zajedno, pet su bili u vereni. 

Tri meseca nakon što je priznala da su se rastali, Ivana je rekla da je pronašla novog dečka, Marka Vuletu, ali ni ova ljubav, krunisana brakom, nije se održala.