25.02.2024.

06:50

Foto: printscreen

Sport

Srbin "čekićem" udarao Brazilca! Pogledajte, brutalno je uništio rivala (VIDEO)

Kao što je bilo i očekivan, Stošić je ušao u meč maksimalno fokusiran i već u prvoj rundi patosira Šefela. Kad je bacio Brazilca u horizontalu, razornim "čekić" udarcima naterao je sudiju da prekine borbu.

Smenjivali su se brutalni udarci srpske "mašine". Protivnik je pokušao da se odbrani, ali nemoćno je ležao na podu i primao jedan udarac za drugim, dok sudija nije prekinuo i ozvaničio pobedu Srbina. Nije se Šefel aktivno branio, a sasvim opravdano je došlo do prekida, pa je arbitar spasio Brazilca još težih batina i posledica. Potpuno je Stošić opravdao nadimak "Čekić".

Pogledajte brutalan nokaut srpskog borca.

Stošić je posle borbe zatražio revanš sa Filom De Frisom za titulu u teškoj kategoriji, pa je moguće da taj meč bude na leto u Beogradu.

Darku je ovo čak 14. pobeda nokautom, sedma pobeda u osmom nastupu u KSW-u. Neverovatan je podatak da je šest od tih sedam pobeda upisao nokautom. Darko je nakon Fila De Frisa bez dileme najbolji teškaš u KSW-u i nema sumnje da će u sledećem nastupu ponovno napasti pojas u teškoj kategoriji. Godinama nastupa na izuzetno visokom nivou,  radi se o elitnom teškašu u jednoj od najboljih evropskih MMA organizacija, a protivnike ‘‘gasi‘‘ spektakularnim nokautima.