05.03.2024.

20:41

Foto: Ata images

Sport

Predsednik Međunarodne bokserske asocijacije čestitao rođendan Aleksandru Vučiću

On je u društvu predsednika Bokserskog saveza Srbije Nenada Borovčanina, čestitao rođendan predsedniku Srbije i poželeo mu mnogo uspeha u daljem radu. 

"U ime Međunarodne bokserske asocijacije, iskreno Vam čestitam na ovom značajnom danu - vašem rođendanu!  Srećni smo što imamo nekoga tako posvećenog i strastvenog kao što ste Vi doprinoseći uspehu i rastu Međunarodne bokserske asocijacije i bokserske porodice. Vaša nepokolebljiva posvećenost i neumorni napori imaju značajan uticaj na našu zajedničku misiju razvoja boksa u Srbiji i širom sveta", piše u čestitci. 

Informer

Pomenuto je i uspešno domaćinstvo Svetskog prvenstva 2021 godine u Beogradu, a i to da će naša zemlja organizovati ovo takmičenje u konkurenciji seniorki naredne godine.

"Uspešno je prošlo domaćinstvo IBA Svetskog prvenstva u boksu za muškarce u Beogradu 2021. godine, koje je bilo svedočanstvo o vašim naporima, donoseći ogromnu radost sportistima, trenerima, ali i navijačima. Čestitam i Vama i srpskom boksu na dobijanju organizacije Svetskog prvenstva za žene 2025. godine u Beogradu.Uveren sam da ćemo zajedničkim naporima uspeti održati ovaj događaj na najvišem nivou. Koristeći ovu prijatnu priliku, želim Vam dobro zdravlje, uspeh u Vašem radu, mir i blagostanje svim građanima Srbije", poručio je Kremljev u ime Međunarodne bokserske asocijacije.