19.03.2024.

07:21

Foto: Instagram

Sport

Reči koje kidaju srce i dušu: Ljubavi moja, nadam se da ćemo imati sve što smo planirali

Vest je zvanično potvrdi ruski klub Salavat Julajev u kom je radio kao pomoćni trener, a uzrok smrti je zasad nepoznat. 

Kolcov je igrao za reprezentaciju Belorusije na Olimpijskim igrama 2002. i 2010. i proveo je deo tri sezone u Pitsburg Pingvinsima od 2002. i 2006. godine.

Bio je dugogodišnji dečko Arine Sabalenke. Prvi put su povezani u junu 2021. Druga teniserka sveta često je objavljivala njihove zajedničke fotografije na svom Instagram profilu, a Kolcov je bio uz Sabalenku nakon što je Beloruskinja u januaru osvojila drugu uzastopnu titulu na Australijan openu.

"Volim te. Srećan rođendan ljubavi moja. Ti si moja najdraža osoba, moj najbolji prijatelj i moja najjača podrška. Mir je s tobom, snaga, strpljenje i zdravlje. Nadam se da ćemo imati sve što smo planirali. Volim te", napisala je Arina na Instagramu prošle godine 17. aprila. 

Kolcov ima troje dece iz ranije veze: Danijela, Aleksandra i Stefana. Poznat po svojoj brzini na ledu, Kolcov je sa Salavatom Julajevim osvojio titulu u Superligi Rusije 2008. godine, a nedavno se vratio u klub kao pomoćni trener. On je pre Salavata radio u Spartaku, a vodio je i Dinamo iz Belorusije. 

Tagovi:
sport smrt hokej Arina Sabalenka Konstantin Kolcov