31.03.2024.

15:12

Foto: Reuters/printscreen

Sport

Ovde su nekada živeli najpopularniji sportisti! Dom Novaka Đokovića će sve iznenaditi!

Put do uspeha nije isti za svakoga i često uključuje razne izazove, padove i uspone. Mnogi kreću od skromnih početaka i postepeno grade svoj put ka vrhu.

Na Instagram stranici "Pubitisport" koja se bavi zanimljivostima iz sportske sfere, pojavile su se fotografije starih i novih domova mnogih poznatih sportista među kojima je i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Reči nisu potrebne, jer slike sve govore. Naime, u objavi su domovi portugalske zvezde Kristijana Ronalda, poznatog boksera Majka Tajsona, fudbalera Inter Majamija Lionela Mesija, teniserke Serene Vilijams, golf igrača Eldrika Vudsa, američkog kvoterbeka Patrika Mahomsa, legendarnog košarkaša Lebrona Džejmsa i srpskog asa Novaka Đokovića.

Jasno je da su svi karijeru započeli iz skromne sredine, te su napornim radom i trudom svoje oronule kuće i stanove u predgrađu zamenili ogromnim luksuznim vilama koje odišu bogatstvom. 

Kada se uzme u obzir da su svi gore navedeni u samom vrhu svoje branše, to jest sporta kojim se bave, onda ne treba da čudi raskoš u kojoj provode retko slobodno vreme.

Podsećamo, prilikom dolaska u Sjedinjene Američke Države, Lionel Mesi je imao posebne zahteve za dom koji će mu biti dodeljen, pa su čelnici Intera superstaru iz Argentine omogućili čitavu jednu zgradu za uživanje.