01.04.2024.

21:46

Foto: profimedia

Sport

Tragedija u Americi! Bivša NFL zvezda pronađena mrtva

Prema navodima američkih medija, Dejvis je pronađen mrtav na imanju na Floridi, koje inače pripada njegovoj baki. Istraga je u toku i za sada se ne zna šta je uzrok smrti nekadašnjeg kornerbeka Majami Dolfinsa, Indijanapolis Koltsa i Bufalo Bilsa. 

Vest o smrti Dejvisa potvrdio je njegov veliki prijatelj Bobi Mejs. 

- Mom prijatelju iz detinjstva i mom bratu neka je večni mir. Reči ne mogu da izraze kako se osećam u ovom trenutku. Bio si jedinstven i pun života - napisao je njegov prijatelj Mejs.

Dejvis je tokom svoje desetogodišnje karijere važio za jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji, zbog čega je dva puta biran u ol-star tim "Pro Bowl".

On je 2009. godine na NFL draftu izabran u prvoj rundi kao 25. pik od strane Dolfinsa. On je u ekipi sa Floride proveo dve sezone, posle čega je pet godina igrao za Koltse, da bi potom prešao u Bilse. Ipak, 16. septembra 2018. godine na poluvremenu utakmice između Bilsa i Los Anđeles Čardžersa on je saopštio da završava karijeru. Dejvis je kao razlog za povlačenje iz NFL istakao da fudbal više nije ono što je trebalo da bude i da je odlazak bio "terapeutski".