03.04.2024.

06:58

Foto: Instagram

Sport

Na njoj sve puca, zategnuta kao struna! Zgodna MMA zvezda gori (VIDEO/FOTO)

Zahvaljujući "građanima" je pre nekoliko meseci dospela u centar pažnje. Zgodna MMA zvezda je na Instagram postavila video snimak sa merenja pred borbu i nosila je dres Sitija pre nego što je stala na vagu.

Informer

Video je pregledan preko 20 miliona puta i Dakota je od tog momenta do danas dobila preko 100.000 novih pratilaca na Instagramu. Inače, Dakota je odrasla u Velikoj Britaniji, u Mančesteru, s ponosom ističe i svoje bugarske korene, pa ne čudi što je nosila baš dres Sitija. 

Informer

- Razmišljala sam da li treba da objavim video, a isto je mislio i moj brat, ali sam pomislila "Ma objaviću ga", i onda je postao viralan. Ima nekih ludačkih i čudnih navijača u ovom sportu, ali jednostavno se moraš nositi s tim. Takav je život i to nije nešto što možeš da promeniš - rekla je Dakota za Miror.

Informer

Videla je komentare navijača na društvenim mrežama, ali je oni ružni nisu poremetili.

- To me ne dotiče. Objavim nešto na Instagramu i onda ga ostavim i pustim da radi svoje. Ceo taj društveni medij mi već i inače ide na živce, ali je važan deo karijere. Ludo je kako stvari funkcionišu- rekla je Dakota.