Autor: Informer.rs

04.04.2024.

12:50

Foto: Informer

Sport

Pakao je blaga kazna! Štimac i Bogdanović neutešni zbog ubistva male Danke!

Najcrnje slutnje porodice i javnosti su se obistinile, a dve osobe su uhapšene zbog sumnje da su usmrtili devojčicu, a potom njeno telo bacili na divlju deponiju uz ”Starobanjski put” kod Bora.

Putem društvene mreže X, bivši košarkaški reprezentativac Srbije Vladimir Štrimac izrazio je saučešće porodici.

Draga Danka, draga dušo, neka te anđeli čuvaju i paze na tom boljem svetu gde si sada otišla. Želim ti vedro večno nebo i krila anđela. Ovim putem želim da izjavim duboko saucešće porodici i prijateljima. Za monstrume koji su ovo počinili nema i ne sme da bude ljudskih prava, pakao je blaga kazna za vas - napisao je Štimac na društvenoj mreži "X".

U ovom tragičnom danu oglasio se i nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović koji je izjavio da zbog ovakvih slučajeva bi trebalo da se vrati smrtna kazna.

Moj prvi komentar je bio: "Vratite smrtnu kaznu, pustite demokratiju." Ja sam otac tri ćerke, ja tu ne bih... I da nisam, nema tu praštanja. Zamislite taj um kad vidite malo dete od dve godine, da ga lištite života. Samo vratite smrtnu kaznu. Svaki komentar na tu temu je suvišan, opet bih samo rekao "vratite smrtu kaznu." Ja to iskreno mislim, ja bih voleo da im budem sudija - poručio je Bogdanović.