09.04.2024.

20:41

Foto: EPA

Sport

Legendarni sportista u teškom stanju! Povredio se na treningu, doživeo višestruke prelome! (FOTO)

Kako navode svi relevantni izvori u Italiji, čuveni motociklista nalazi se u vrlo teškom stanju, ali na svu sreću nije životno ugrožen. Doviciozo je, kako javljaju mediji, trenirao u Toskani, a tokom treninga doživeo je nesreću i pao je na glavu. Tom prilikom doživeo je teške povrede, zbog kojih je hitno transportovan u bolnicu u Firenci.

Informer

Njegove povrede zavedene su pod "kodom 3", što u medicinskoj terminologiji znači da je u stabilnom stanju, ali da povreda zahteva više različitih intervencija. Nakon što se povredio, objavio je fotografiju, na kojoj se vidi i da je doživeo prelom desne ruke.

Oglasio se i poručio da će biti u redu.

"Ovog puta sam stvarno dobro pogodio. Moja kolekcija preloma postaje sve veća, ali važno je da je CT snimak negativan. Sutra ću biti podvrgnut dodatnim testovima i obavestiću vas kakvi su rezultati. Veliko hvala svima koji su mi pomogli i medicinskom osoblju u bolnici. Hvala i svima koji su mi poslali poruku. Nastaviću da čitam sve vaše poruke. Ko može da pogodi šta sam slomio?!", napisao je Doviciozo na Instagramu.

Italijanski mediji još uvek nemaju precizne informacije o tačnoj vrsti povreda. O tome bi trebalo više da se zna nakon zvaničnog obraćanja medicinskog tima, ali i njegove ekipe.