13.04.2024.

19:41

Foto: printscreen

Sport

Horor u finalu Kupa - zaratili "grobari" i "firmaši"! Policija reagovala, utakmica prekinuta! (VIDEO)

Fantastičnu rukometnu predstavu imali su priliku da prate brojni navijači u Novom Sadu. Vojvodina je u finalu Kupa dočekala Partizan, ali je nakon 53 minuta utakmica morala da bude prekinuta zbog ispada huligana. 

Poznata je netrpeljivost među navijačima Partizana i Vojvodine, a sve je eskaliralo u finišu susreta kada su se crno-beli vratili u meč. Sa dela tribine gde su smeštene pristalice Vojvodine poletela je baklja ka sektoru za goste. 

Informer

 

Izazvalo je to burnu reakciju pripadnika Partizana koji su želeli da se osvete rivalima. Nažalost, sve je rezultiralo velikim haosom u "Slanoj bari". Navijači Vojvodine potom su ušli su sukob sa policijom, a sudija je zbog toga morao da pošalje obe ekipe u svlačionicu. 

U trenutku prekida Vojvodina je vodila sa 17:16. Ubrzo se na parketu pojavila policija, a igrači oba kluba ostali su u svlačionici dok delegat kluba nije doneo odluku o nastavku meča. 

Delegat utakmice Boris Ivanović zahtevao je od predstavnika policije garancije da je bezbedno nastaviti utakmicu. Potom su se kapiteni dva kluba - Miljan Vukovljak (Vojvodina) i Nikola Zečević (Partizan) obratili pristalicama svojih klubova. 

Utakmica je nakon pola sata pauze prekinuta uz pretnju da će tribine biti ispražnjene ukoliko dođe do novog incidenta.