14.04.2024.

08:01

Foto: profimedia

Sport

Brazilac demolirao protivnika! Nema brade koja bi ovo izdržala (VIDEO)

Opravdao je ponovo Brazilac imidž opasnog nokautera, a protivnika je savladao već u prvoj rundi meča. Iskoristio je svoju "specijalku", levi kroše i tako poslao Amerikanca na pod, a onda mu je zadao još nekoliko udaraca.

Bilo je jasno da Hil neće moći da izvuče iz ove situacije, Pereira je jednostavno bio dosta nadmoćniji od njega. Meč je trajao samo tri minuta i 14 sekundi, a ovo je njegova prva odbrana pojasa u kategoriji do 93 kilograma.

Mnogima je za oko zapala njegova proslava nakon trijumfa, na interenetu su odmah počeli da se nižu komentari povodom toga.

On je do titule došao u novembru mesecu prošle godine kada je titula bila opražnjena, je upravo Džamal Hil mora da se povuče zbog povrede. UFC je tada upario "Poatana" sa Jirijem Prohaskom, a borac iz Sao Paula je slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Brazilac je u vrlo kratkom vremenskom periodu nanizao velike uspehe u MMA sportu. Naime, on se dugo bavio kikboksom, a UFC je debitova tek pre tri godina. Za to vreme prvo je bio šampion srednje kategorije, da bi potom isto uradio i u poluteškoj.