22.04.2024.

06:54

Foto: printscrine

Sport

Tijana Bošković se slomila i zaplakala pred navijačima (VIDEO)

Posle velike borbe i pet mečeva u finalnoj seriji, trofej je završio u rukama igračica Fenerbahčea. Poraz i pored 22 postignuta poena je Tijani Bošković teško pao.

Pojavio se video snimak na društvenim mrežama. Dok je Tijana posle meča pozdravljala navijače sa saigračicama pustila je i suzu. Nije uspela da sakrije emocije. 

Imao je Ezačibaši šansu da okonča crni niz u nacionalnom prvenstvu, od 2012. godine nema titulu, ali je opet malo nedostajalo. Posle velike borbe u prva četiri meča, u odlučujućem nije uspeo da osvoji ni set (3:0). 

Informer

Boškovićeva je bila najefikasnija sa 22 poena - imala je učinak u napadu 40-18 (45 odsto). Nije se domogla trofeja sa saigračima, ali je izabrana u najbolji tim prvenstva Turske kao najbolji korektor. U istom je i Bojana Drča, igračica Fenerbahčea, koja je izabrana za najboljeg dizača. MVP šampionata je Melisa Vargas, a u idealnom timu su i Eda Erdem, Gizem Orge i Ana Kristina. Ezačibaši završava sezonu sa titulom na Svetskom klupskom prvenstvu, dok Fenerbahče stavlja tačku sa dva pehara - u Kupu i domaćem prvenstvu.