07.05.2024.

11:29

Foto: AP/Photo

Sport

Navijači ipak vide i dobru stranu poraza Denvera! Nije sve tako crno (TVITOVI)

Nadaju se da bi, u tom slučaju, najbolji igrač Nagetsa Nikola Jokić bio odmoran i spreman da zaigra za "orlove" na predstojećim Olimpijskim igrama (26. jul - 11. avgust).

Internet su već preplavile mnoge šaljive slike i objave, koje misle da selektor Svetislav Pešić u ovom trenutku navija za Timbervulvse koji vode 2:0 u seriji.

Podsećamo, popularni džoker je prošle godine odveo tim iz Kolorada do prve šampionske titule u istoriji, ali je zbog ogromnog broja utakmica i minuta odlučio da leto posveti odmoru i tako otkazao nastup na Svetskom prvenstvu u Manili.

Čitava nacija se nada da će teški porazi i rano ispadanje ovoga puta motivisati Jokića da nastavi da igra košarku, željan pobede, a možda i osvete nad Amerikancima.

Na kraju krajeva, upravo će Sjedinjene Američke Države biti najveći rival "orlova" u grupi, a jedan od članova "drim tima" biće Entoni Edvards - prva zvezda Minesote. 

Bek "vukova" postao je lice NBA lige i najzaslužniji za prednost njegovog tima nad prošlogodišnjim šampionima od 2:0.

Informer

Vladaće NBA ligom - Entoni Edvards

Selektor Pešić je već rekao da reprezentacija nema plan B ukoliko Nikola ne bude igrao, pa možda u eventualnom ispadanju Denvera ima utehe za Srbiju i njene stanovnike.