02.06.2024.

06:55

Foto: ATAIMAGES

Sport

Srbin isprebijao Rokija! Stošić brutalnim udarcima ugasio Slovenca (VIDEO)

Velika tenzija viđena je pre borbe, uvrede i prozivke, što je stil Fabjana. Ali, Stošić je pričao u oktagonu, opravdao je ulogu favorita i slavio posle brutalnih udaraca u glavu Slovenca, pa je sudija morao da prekine meč.

U poslednjem minutu prve runde Stošić je silovito udarao Fabjana, ovaj uzvratio, ali je najbolji srpski teškaš zasuo rivala serijom teških "čekića" i na kraju pobedio tehničkim nokautom. Fabjan se posle poraza izvinjavao navijačima u Beogradu i zamolio da ga "ne bace u Savu", kao što je on obećao da će uraditi Stošiću. Nakon spektakularnog meča, "ratne sekire" su zakopane. 

- Obećao sam da ćete nositi Stoleta u Savu, a sada vas molim da me mene ne nosite. Izvinjavam se svima što sam vas uvredio. Stvarno sam hteo ošteti Darka, nije mi uspelo, on je oštetio mene. Hvala ti Beograde na energiji, volim vas. Kako sam to debilno izgubio ovaj meč... Rekao sam ti da nema pojma Stojke, rekao sam ti. Je**m mu Sunce! - rekao je Fabjan.

Stošić je protivniku odao priznanje. 

- Znate da sam uvek realan i da uvek govorim istinu. "Roki" je najjači udarač s kojim sam radio. Niko me nikada u životu, ni na treningu, ni na meču, nije ovako dva puta bacio u nokdaun. "Roki", imaš moj respekt.