06.06.2024.

13:19

Foto: Zoran Sinko

Sport

Jezivo! Nenad Pagonis uhapšen zbog sumnje da je pretukao ženu!

Svetski i evropski šampion je sinoć bio nasilan prema nesrećnoj ženi, kojoj je konstatovan prelom rebra. Nezvanično, oni su se posvađali oko deteta, zbog kojeg je Pagonis došao u stan da ga vodi na trening.

Rođenom Novosađaninu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Informer

Pagonis ima dvoje dece, ćerku Tesu i sina Vladimirosa, a bivša supruga Maja je glumica i rok pevačica.

- Nas je spojila muzika. Bio sam mlad i lud, a i ona blesava. Imali smo veliku ljubav, ali smo prošli i raj i pakao. Emotivne boli su za mene bile velike lekcije. Nikad se više neću ženiti. Ko se jednom razvede, shvati da ne treba da pravi istu grešku dva puta. Najveći blagoslov iz te ljubavi su deca. Brak je izmišljen kao koncept da bi se ljudi monopolizovali. Shvatio sam da je prava ljubav sloboda i naći partnera koji će vas razumeti u svemu. Danas se u braku sve se svodi na interes - rekao je svojevremeno Pagonis.

Informer

Poznati kik-bokser je jednom prilikom rekao da se u ovaj sport razočarao 2015. godine. Posvađao se tada sa predsednikom saveza Borislavom Pelevićem i svašta mu rekao. Ipak, otkrio je da je otišao kasnije na njegov grob da povuče te svoje teške reči.

Tvrdio je da ga je kik-boks "napravio" i pružio sve što ima u životu.