06.06.2024.

15:25

Foto: Zoran Sinko

Sport

Polomio joj rebra! Bivša žena Nenada Pagonisa iznela jezive tvrdnje

Maja Brukner je u policiji tvrdila da je zadobila prelom rebara kada ju je bivši muž udario, prenosi Blic. Navodno, sukobili su se oko treninga njihovog zajedničkog deteta.

Poznatom kik-bokseru je određeno zadržavanje po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Informer

Pagonis ima dvoje dece, ćerku Tesu i sina Vladimirosa, a bivša supruga Maja je glumica i rok pevačica. Nenad i Maja razveli su se pre nekoliko godina nakon devet godina braka. Njihov odnos bio je veoma turbulentan, a on ju je jednom prilikom isprozivao javno na Fejsbuku, navodeći da je neposvećena majka.

"Ja mislim da je ovaj svet je počeo da se raspada onog trenutka kada su ubedili ženu da je okej da živi za svog poslodavca a ne za svoju decu, muža i porodicu! Naravno da su posle krivicu preuzeli i muškarci koji se nisu snašli sa "jakim" ženama i postali bezvredni. Deca su, umesto kući da uče uz majčinsku ljubav, prepuštena ustanovama u kojima ljudi koji bi trebalo ih nauče nešto rade za mizerne pare, tako da ih (uz časne izuzetke) baš briga koliko je dete i šta je naučilo, i to gradivo koje će 90 % biti nepotrebno u životu",  napisao je bokser jednom prilikom.

Inače, Nenad je pre nekoliko godina učestvovao u šou programu "TZLP" i tada se sukobio sa pevačicom Marijom Šerifović.  On tokom takmičenja nije želeo da obuče suknju za jedan nastup, te je naveo da ne želi da plasira nešto što se kosi sa njegovim ubeđenjima. Marija je na društvenim mrežama prokomentarisala ovaj Nenadov potez i tada je nastao sukob.

"Kad pogledate Mariju Šerifović, kako ona izgleda i kako se oblači, verovatno tu ima nešto, neću da kažem poremećaj, ali ima neki nesklad u njoj, koji je tera da bude muškarac", rekao je Nenad za popularnu pevačicu.