08.06.2024.

11:25

Foto: EPA

Sport

Uroš Stevanović saopštio širi spisak za OI

Uroš Stevanović je uputio pozive 23 igrača za pripreme za Olimpijske igre u Parizu koje su na programu od 26. jula. 

Na širem spisku selektora Uroša Stevanovića za Olimpijske igre u Parizu su: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Radoslav Filipović (Radnički), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Nemanja Ubović (Vuljagmeni), Nemanja Vico (Primorac), Đorđe Lazić (igrao za Brešu, trenutno bez kluba), Bogdan Gavrilović (Radnički), Sava Ranđelović (Vašaš), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Radomir Drašović (Novi Beograd), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Petar Jakšić (Radnički), Luka Pljevančić (Šabac), Miloš Ćuk (Novi Beograd), Strahinja Rašović (Radnički), Marko Radulović (Novi Beograd), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Nikola Dedović (Vašaš), Dušan Mandić (Ferencvaroš), Viktor Rašović (Nojzi la Sek), Nikola Lukić (Novi Beograd) Vuk Milojević (Crvena zvezda), Marko Dimitrijević (Partizan).

Reprezentacija Srbije će od 10. do 22. jula trenirati u Kragujevcu, a od 24. juna do 2. jula će biti na pripremama u Kranju.

Potom je od 4. do 7. jula očekuje turnir u Šapcu na kojem će učestvovati: Francuska, Australija, Crna Gora, Rumunija, Nemačka i Srbija.

Uslediće dva dana odmora, da bi se pripreme od 10. do 16. jula nastavile u Novom Sadu, a od 17. do 20. jula u Podgorici. U Beogradu će se treninzi održati 22. i 23. jula. Polazak za Pariz zakazan je za 25. jul.