13.06.2024.

15:05

Foto: ATAIMAGES

Sport

Vilagoš jedva čeka OI: Kratak predah, pa pun gas na Pariz!

Devojka iz Vrbasa najavila je kratku pauze, nakon koje će odmah započeti sa temeljnim pripremama za najveću sportsku smotru u "gradu svetlosti".

Pokušavam da se smirim, da se slegnu utisci, da malo odmorim, a onda sav fokus na Pariz, treninge i pripreme. Bilo je teško, ali se jako radujem ostvarenom rezultatu. Zahvalna sam svima koji su mi pomogni da dođem ovde, baš sam srećna - rekla je srebrna atletičarka prisutnima na aerodromu.

Informer

Angelina Topić i Adriana Vilagoš sa srebrnim medaljama

Prilikom takmičenja na Evropskom prvenstvu, ništa nije ukazivalo na srećan kraj za sjajnu Adrianu. Bacila je prva dva hica jako loše, ali je potom uspela da uspostavi pravu formu. 

Priznaje da bi joj jako teško palo da nije ostvarila povoljan rezultat, jer se osećala spremnom.

- Moram da kažem da sam bila zabrinuta, bilo bi mi žao da nisam uspela, jer sam osetila da mogu ovakav hitac da napravim. Kako sam počela, bilo je baš teško, prvo sam osetila strah, morala sam da ga prevaziđem, da osetim pozitvino, a ne da razmišljam o tome šta će biti ako ne uspem. Mama je bila tamo, selektor. Baš sam zadovoljna što smo uspeli. U Parizu ću gledati sebe i biću zadovoljna bez obzira na rezultat - objasnila je Vilagoš.