25.06.2024.

09:24

Foto: Instagram

Sport

Okrutno, Hrvatica saznala da je muž vara usred TV prenosa! Snimak šokirao javnost (VIDEO)

Ruben se javio putem video poziva u emisiju iz svoje hotelske sobe, kada su svi primetili ženske noge na krevetu iza njega. Novinar je u jednom trenutku shvatio šta se vidi u kadru iza njega pa je sve pokušao da sakrije šoljom, ali je bilo kasno.

Video snimak je postao viralan na društvenim mrežama, koje su eksplodirale, pa nema sumnje da je sve videla i Blanka.

Hrvatski mediji pišu da je  Van Guht prevario Blanku sa Šarlot van Loj, devojkom sa kojom je prevario i svoju bivšu suprugu, Lorens van Tongerlo. Šarlot je pre dve i po nedelje objavila fotografiju sa Blankinim suprugom i prema pisanju belgijskih medija, redovno ga prati dok snima svoje podkaste "Cycling Club Wattage". 

Blanka i Ruben su se venčali 2022. godine. Nakon incidenta njen muž se prvi put oglasio na svom Instagram profilu, ali ni reč nije rekao o aferi.

"S ljubavlju jedni za druge, za dres i za navijače. Plamen  je opet postao vatra. Jedna koja gori barem do srede. I nadam se mnogo duže", napisao je Ruben.

Inače, Ruben je bio tek razveden kada se venčao sa Blankom. Bio je sedam godina u braku sa poznatom influenserkom Lorens van Tongerlo od koje se razveo krajem 2021. godine. Mediji su spekulisali da se viđao sa Blankom dok je bio u braku sa Lorens, što je on demantovao.